Mediracer® NCS rannekanavatutkimus

Mediracer tarjoaa käsikäyttöistä laitetta, jonka avulla voidaan tehokkaasti tehdä potilaalle hermoratatutkimuksia. Laitteella voidaan diagnosoida rannekanavaoireyhtymä ja diabeettinen ääreishermorappeuma kustannustehokkaasti. Lausuntopalvelumme kautta on tehty jo yli 40 000 mittausta.

Laitteen edut

Mediracer® Lausuntopalvelu

Mahdollisuus lausuntopalveluun 

Hermoratatutkimukset

Laite antaa tarkan mittaustuloksen

Käsikäyttöinen laite

Luotettava ja nopea mittaus

Kustannustehokas

Kustannustehokas diagnoosi

Diagnostinen hermojohtamistutkimusratkaisu

Mediracer® NCS vaatii vain lyhyen koulutuksen toimiakseen, ja käyttäjäystävällinen analyysiohjelmisto tekee tutkimusprosessista suoraviivaisen. Luuri on helppokäyttöinen ja esikonfiguroidut kertakäyttöiset pintaelektrodit varmistavat helpon ja oikean kiinnityksen.

Testituloksia voidaan käyttää määrittämään, onko löydös epänormaali, ja arvioimaan hermon perifeerisen neuropatian (CTS) vakavuutta. Mediracer avaimet käteen -ratkaisu tarjoaa valinnaisen etätulkkauspalvelun kliiniseltä neurofysiologilta tai alustan paikallisen lääkärin tulkkaukselle.

Työkalusarja systeemisten neuropatioiden ja kiinnijäämisneuropatioiden arvioimiseen.

Mediracer® NCS

Ratkaisujemme laatu

Mediracer® NCS on sertifioitu luokan IIa lääkinnällinen laite Euroopassa (CE), U.S. (FDA), Japanissa (PMDA), Koreassa (KFDA) and Australiassa (TGA). Mediracer-ratkaisut laatu on ISO 13485 -sertifioitu

 

Olemme kehittäneet ratkaisuja hermorata-tutkimuksiin yli 15 vuotta

Mediracer Oy on perustettu vuonna 2002. Ratkaisumme avulla tavallisimpien hermoratautkimusten tekeminen on aiempaa nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

 

Mikä on Mediracer® NCS?

Mediracer® NCS on nopea ja kustannustehokas laite yleisimpien hermoratatutkimusten tekemiseen ja sairauksien diagnosointiin.

Mediracer® NCS vaatii vain lyhyen koulutuksen terveydenhuollon ammattilaisille, sillä analyysiohjelmistomme on helppokäyttöinen ja suoraviivainen. Laitteen käyttäminen on yksinkertaista ja käytettävät elektrodit on suunniteltu tavalla, joka varmistaa niiden oikean kiinnittämisen.

Tutkimus tehdään aina kertakäyttöisillä elektrodeilla, jotka kiinnitetään potilaan iholle. Tutkimustuloksista voidaan nopeasti määritellä löydökset ja mahdollinen ääreishermostorappeuma ja sen vakavuus.

Tarjoamme myös mahdollisuutta lausuntopalveluun, josta organisaatio voi tilata diagnoosin ja antaa lääkäreille mahdollisuuden antaa lausuntoja etänä.

Vuotta ammattilaisten kehitystyötä

tyytyväistä asiakasta

mediracer ncs device

Ota Yhteyttä

+358 45 899 2626 / +1 201 270 7410 (USA)

Kasarmintie 13, 90130 Oulu, Finland

Mediracer®, all rights reserved.  Privacy policy / Tietosuojaseloste